Thursday, May 13, 2010

Suomalaisuudesta puhuminen, kirjoittaminen ja laulaminen on näköjään yhtä paha asia kuin n. 2000 vuotta sitten keisarin jumaluuden kieltäminen

Suomalaisuudesta puhuminen, kirjoittaminen ja laulaminen on näköjään yhtä paha asia kuin n. 2000 vuotta sitten keisarin jumaluuden kieltäminen

Sopisiko kysyä onko oheinen väittämä järjellisessä suhteessa siihen että ko olisi rikos?

"Osassa laulujen teksteistä uhataan, panetellaan tai solvataan kansallisia, etnisiä, rodullisia, uskonnollisia tai niihin rinnastettavia ryhmiä." - Tottahan tuo on että meillä on keskuudessamme tiettyjä stereotypioita, joita ei saa poistettu muuta kuin teilipyörällä kidutuksen ajaksi?

-----------------
Tämä ns. "uutinen" on tyypillinen STT:n kusta ja paskaa-tiedote kommunistisia näkökulmia ja termejä viljellen kaikkine kirjoitusvirheineen:

Kotimaa | 27.4.2010 | 10:17

Äärioikeistolaisen musiikin levittämisestä rapsahti syyte

HELSINKI/KOUVOLA
STT


Aärioikeistolaisen white power -musiikin levittämisestä epäilty mies saa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Asiasta päätti apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske.

Syytteen mukaan 43-vuotias kouvolalaismies markkinoi internetsivujen kautta cd-levyjä, joille on tallennettu ns. white power -musiikkia. Hän myi kyseisiä tallenteita kotimaassa ja ulkomailla oleville ostajille. Osassa laulujen teksteistä uhataan, panetellaan tai solvataan kansallisia, etnisiä, rodullisia, uskonnollisia tai niihin rinnastettavia ryhmiä.

Epäilty on ollut tutkinnan aikana hetken pidätettynäkin. Poliisi on kertonut, että mies on kuulusteluissa puhunut myyntitoiminnastaan ja myöntänyt myyneensä tallenteita. Rikollisen toiminnan epäillään tapahtuneen vuosien 2006 ja 2007 aikana.

Esitutkinnassa on selvitetty myös mahdollista julkista kehottamista rikokseen. Tältä osin Kalske jätti syytteen nostamatta.

Juttua istutaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa ensi kuussa.------------------------------------------------

http://suomalaisuudesta.blogspot.com


------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment